Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Тбилиси #2

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Тбилиси #2

The relationship between fashion and personality...

Задълбочили се в обещаващите модни предложения от Седмицата на модата в Тбилиси, обърнахме внимание на стрийт стайл визиите разходени от посетителите. Но винаги 2 е по-добре от 1.

Грузинците освен че обичат изчистеното, стилно поведение, много добре знаят как да си играят с авангардността, която разглеждаме днес. Изразявайки се чрез модни елементи, гостите обръщат внимание на собствените си виждания преплетени с тенденциите за сезона, между които и пуфърът.

Смелият прочит, който свободно наричаме авангарден, обединява най-различното по еклектичен начин съчетание, изградено както от естествени, така и от множество изкуствени материи, промазки и PVC. Нестандартните аутфити провокират визуалните рецепиенти чрез интересна игра на пропорции, щампи и акценти ,като символ на връзката между модата и персоналитито.

На първо място в този подход е специфичното третиране на украшенията като най-автентични в изявите им. Аксесоарите от пера, кожи, много злато или пък контрастно сребро перфектно откриват експерименталния им дух, а как ги носят разглеждаме в продължение на изключително фешън кадрите долу>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.