Следва

Крадем визии: Мандаринената Dundas на KNJ

Tbilisi Пролет/Лято 2019: George Keburia

Бунт чрез мода...

Runway преди 5 години

Тази година за George Keburia измина наистина добре, все пак Соланж Ноулс, Риана и Бела Хадид разходиха негови дизайни. В най-новото му предложение, дизайнерът впуска въображението си в експериментаторски подвиг.

Колекцията е оформена на базата на асиметричност трансформираща най-различни модни продукти. Смелите и със сложна конструкция съчетания получават перфектен завършек с контрастно обединените в едно съблазнителни, дамски чорапи и битовата бейкър шапка.

Творенията предимно изработени от габардин, памук и коприна с матови и сатенени отенъци вписват се в категорията бунтари заради ползването на ресните в цвят дъга. Тяхното ползване е в знак на подкрепа на LGBTQ + популацията изложена на непрекъснати атаки в Грузия.

Стилистично смелата колекция на Keburia е предимно вписана в гамата на дълбоко черния тон. Бунтарското LGBTQ + поведение бива постигнато с ползата на акцентиращите лилави, зелени, оранжеви, сини и жълти нюанси.

Асиметрично изграденото цяло на George Keburia,
в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.