Седмичен ХОРОСКОП - 19.11 - 25.11

Astro преди 5 години

Меркурий все още е в Стрелец, но до 6-ти декември ще се придвижва към ретроградна позиция. По време на ретрограден период не е добра идея да се дава тласък на практически начинания. На този етап е по-добре да започнем с подготовка, а с по-нататъшното движение на Меркурий, да пристъпим и към действие.

Марс навлиза в Риби (20 ноември - 21 януари 2019-та): Където и когато и да усетите приповдигната сила, жизненост, енергия или действие, знайте, че това е влиянието на Марс. Природата на водния знак пък е флуидна, замечтана и на моменти пасивна и това е духовното царство на съзвездията – аспектът на Марс в Риби отваря портите и активизира виденията, визиите и мечтите ни. Интуитивната сила се разгръща и реализира в максималния си потенциал. Това е моментът да разгърнем творческите си сетива и да поработим върху разгорещените чувства и емоции като гнева, но по изкусен и здравословен за самите нас начин. Марс въплъщава и Бога на войната, който от своя страна ни напомня да бъдем особено предпазливи, имайки предвид, че омразата, насилието и агресията могат да имат неблагоприятно влияние върху вярванията и убежденията ни.

Пълнолунието в Близнаци на 23-ти ноември насочва светлината на прожекторите върху разговорите, продажбите, дискусиите, административните задачи и писането. Това е време, в което натрупала се емоционална енергия, вероятно предизвикана от психически стрес, ще се прояви в силната нужда от разговори, в които просто да бъдем чути. Пълната Луна в Близнаци акцентира върху рефлективната преценка - всички пречупваме случващото се през собствена уникална призма.

Хороскоп

Още от Astro