Седмичен ХОРОСКОП - 19.11 - 25.11

Astro преди 5 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, ще ви се наложи да преодолеете някои неприятни моменти от финансов характер. Това може да се отразява в ситуации, които ще възникнат поради грешките или невниманието ви, но в последствие може и да станете обект на нечия манипулация и измама.

Очакванията ви включват благоприятна възможност за развитие, но почти нищо няма да се случи с лекота - в почти всяко действие или ангажимент ще почувствате недоразумение, негодувание или някакъв вид опозиция. Това, разбира се, не означава, че плановете ви няма да се осъществят, а че просто всичко ще се случва с много повече труд и усилия от ваша страна.

Настоящият период изисква бързите ви и разумни реакции и решения, тъй като в почти всяка една ситуация до последно няма да се знае накъде ще се наклони везната – ситуациите както могат да се развият много добре, така и в същия момент да протекат ужасяващо.

Очаквайте интересен разговор или предложение от човек, роден под знака на Стрелец, Овен или Лъв, както и ново запознанство, което ще прерасне в красиво приятелство.

Хороскоп

Още от Astro