Седмичен ХОРОСКОП - 19.11 - 25.11

Astro преди 5 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Представителите на зодия Лъв си правят финансови планове без да имат съществено основание за сигурност в тях. Независимо от това колко сте убедени в сметките, които си правите, е възможно нещата да не се развият по желания начин, а грешката ще бъде изцяло ваша поради прекалено смелите и нереалистични ваши очаквания. Важно е да съумеете да балансирате приходите и разходите си, така че да не се натъкнете на неприятна ситуация.

Тази седмица ще бъдете ангажирани с изготвянето на документи или договор, който може да надхвърли тези седем дни като условен срок за изпълнение. Забавянето на важна информация не трябва да бъде причина за паника или други отрицателни емоции, тъй като развитието на тези събития ще бъде продължено през следващата седмица.

Съхранявайте личните си данни по-внимателно - особено тези на вашия персонален телефон или компютър.

Каквото и да се случва през този седемдневен период, не бъдете прекалено емоционално и психически ангажирани и оставете нещата да се развиват по естествен начин, защото повечето от събитията отново ще намерят своя завършек едва през следващата седмица. Използвайте периода за планиране на пътувания или събирания по време на коледните и новогодишни празници.

Лъвовете трябва да са по-внимателни относно това, което се случва в работно време. Избягвайте всякакви коментари, които може да се използват срещу вас и внимавайте да не се превърнете във виновни за разпространяване на клюки или създаване на интриги.

Хороскоп

Още от Astro