Седмичен ХОРОСКОП - 19.11 - 25.11

Astro преди 5 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте се родени под знака на Дева, тази седмица ще имате по-голяма финансова загриженост за разходите, които ще трябва да направите. В повечето случаи са свързани с дома, с необходимостта от ремонт или разрешаването на други по-дребни проблеми.

Ако се занимавате с някаква продажба, е възможно да не получите офертата, която очаквате и все пак вие решавате дали да се задоволите с това, което ви се предлага, или да продължите търсенето.

Тази седмица ще допринесе за постигането на напредък по важни планове за вас, чийто край ще бъде от особена важност чак до края на тази календарна година.

Информацията, поканата или предложението, които ще получите през тези седем дни, ще ви подканят да размишлявате дълго преди да дадете окончателен отговор. Възможно е да потърсите някаква полза или нещо положително във възможния ангажимент.

Бъдете внимателни, когато пътувате, за да избегнете проблеми особено ако шофирате. Представителите на знака може да изпитат недоволство от развитието на своя любовен или интимен живот - помислете добре какво бихте могли да направите, за да подобрите връзката си.

Хороскоп

Още от Astro