Следва

Да или Не: Черно-бялата гала визия на Меган

Обичта на известните: 35 години заедно и пак гушнати Голди Хоун и Кърт Ръсел

Прекрасни и много влюбени, двамата позират на премиерата на филм...

Celebrities преди 5 години

Голди Хоун и Кърт Ръсел са заедно от цели 35 години, което и по холивудските, и по обикновените стандарти си е рекордно време за връзка.

Актьорите нямат брак, което може и да е разковничето, и очевидно свободните им, в смисъла на липса на печат в паспорта отношения, са пример-идеал-мечта-удоволствие за съпреживяване.

Топло прегърнати и изключително сладки, двамата позират пред фотографите на премиерата на филма The Christmas Chronicles в Лос Анджелис.

Изключително привлекателната Голди, на своите 72 години, носи гащеризон с изрязан топ без сутиен, ниски балеринки и супер младежки цайси, а любимият й, на чието място ако бяхме, и ние щяхме да обожаваме дамата на сърцето си, свеж, усмихнат, и с вълшебна комбинация прическа-трапчинки, направо грее от кеф.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.