Следва

Trend Report: Socks

Този ясен обект на желанието: Фалосите на Saint Laurent

X Rated

All fashion преди 5 години

ТОЙ и ТЕ правят перфектния избор на бижу за неделния обяд с баба.. или пък не съвсем?

Ако и вие, точно като нас, нямате притеснения относно дизайните на аксесоарите, които носите, то Saint Laurent е правилната марка.

Лейбълът, начело с Антъни Вакарело, пусна доста controversial нова линия, която включва доста, така да я наречем, графична двойка пениси за обици и висулка с фалос.

Аксесоарите възбуждат сетивата, а и не само, и определено дават едно симпатично и много игриво намигване в аутфита.

Обиците Penis Dangle са само за пробити уши и са гравирани с "Saint Laurent Paris", а огърлица е с регулируема верига и "еректирала" висулка. Наши са съответно за 591 и 1362 лева и моментално се превръщат в "ИСКАМ ГИ ВЕДНАГА НА СЕКУНДА" must have за гардероба.

Единствения минус на бижутата е, че могат да бъдат открити само в бутиците на марката, но пък Париж винаги си заслужава, дори и за минимализирана ерекция, нали?


More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.