Следва

View Sofia x Esthederm Intensive Retinol

Да или Не: Черно-бялата гала визия на Меган

royal fashion...

Celebrities преди 5 години

Вчера 37-годишната Меган Маркъл и 34-годишният й любим принц Хари по традиция уважиха концерта Royal Variety Performance в театър "Паладиум" в Лондон.




За гала вечерта бременната херцогиня на Съсекс заложи на интересен аутфит, включващ две части. Топ бродиран от черно-бели пайети в комбинация с дълга черна пола в руслака силует от Safiyaa.




Визията на Маркъл колкото криеше, толкова и показваше вече доста наедрялото й коремче. Екс актрисата трябва да дари с първороден наследник принц Хари идната пролет, но мнозина коментират, че Меган е в по-напреднали месеци от бременността си.


Ние, обаче, продължаваме да обсъждаме модния избор на херцогинята - Да или Не за тази вечерна визия от две части? Отговорите чакаме в анкетата долу>>>


Анкета

Да или Не за вечерна визия от две части на Меган Маркъл?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.