Следва

Tbilisi Пролет/Лято 2019: Lako Bukia

Еди Слиман ще презентира мъжката си колекция за Celine отделно

Ревютата за Есен/Зима 2019-та през януари ще приветстват новия артистичен, креативен и имиджов директор на Celinе към menswear графика...
 

All fashion преди 5 години

Един от големите моменти в модата през вече изминаващата година категорично беше завръщането на Еди Слиман с представянето на дебютна колекция за Celinе.

След като показа първите си мъжки визии за лейбъла като част от емблематичното си и доста спорно дебютно шоу, сега Слиман анонсира, че menswear колекцията на Celinе ще бъде представена на отделна презентацията през януари. Според WWD Къщата води преговори с Fédération de la Haute Couture et de la Mode, за да бъде потвърдена дата и дали презентацията ще включва женски визии.

В случай, че сте позабравили скандала, който се развихри около въпросния дебют на Слиман, припомняме ви пролетно-лятната колекция на Celinе в галерията горе>>>, както и коментарите ни по повод дизайнерските способности на Еди, в които открито започнахме да се съмняваме...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.