Следва

60 държави ще вземат участие в 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Снимаш с Huawei = Pro фотограф!

Изложба с 30 Huawei фотографии впечатли експерти в областта

All About Life преди 5 години

Преди броени дни феновете на Huawei се потопиха в едно по-различно изживяване – изложба с избрани и отпечатани фотографии, направени с различни видове Huawei устройства, в галерия “Сан Стефано”. От всички много трудно избрани над 6000 снимки от България, 30-те кадъра пресъздават симбиозата между първокласна мобилна фотография и вълнуващи визуални разкази.



Посетителите имаха възможност да се вдъхновят от снимката - победител в категорията Check-In на регионалния конкурс Huawei Next Image Awards, заснета с P8 lite от Емил Главанаков от Варна. Той сподели своя опит от участието си: „Да спечеля награда в такъв престижен и оспорван конкурс, като „Next Image”, бе огромна изненада не само за мен, но и за цялото ми семейство. Много благодаря на Huawei за предоставената възможност, както и за това, че оцениха снимката ми. Изживяването беше наистина уникално!“.



На изложбата бяха представени и фотоси от Facebook групата Huawei Bulgaria Mobile Photography, която сама по себе си е една изложба на фотографски творби от феновете на бранда у нас. Също и на известни български фотографи, като Темелко Темелков, Дилян Марков, Васил Николов, Димитър Караниколов и Вера Гоцева, официален посланик на конкурса „Next Image. Тя сподели, че за нея е огромна чест да бъде и в позицията на такъв емисар и добави още: “Това е конкурс, който по чудесен начин показва красотата на мобилната фотография, която според мен ще заема все по-голямо място в живота ни“.



Темелко Темелков
допълни, че фотографията е изкуство, а за реализирането на всяко едно изкуство е необходимо огромно количество страст. Убеден е, че мобилната фотография тепърва ще набира популярност и затова не е случайно, че конкурсът „Next Image” предизвика такъв голям интерес. “Уверихме се, че в България има много талантливи млади фотографи и се надявам догодина още повече хора да се включат в конкурса“, каза още той.



През последните години Huawei се утвърди като топ производител на смартфони и предпочитан избор за тези, за които мобилната фотография е винаги с тях, както е и тяхното мобилно устройство. Обаче, огромната част от невероятните кадри, които всеки от нас прави, живеят само онлайн, основно в социалните мрежи. Решихме да организираме това събитие, за да съберем на едно място всички най-впечатляващи мигове, уловени с устройствата на Huawei“, откровеничи Емилия Кирилова, PR мениджър за България и Македония, Huawei Technologies Bulgaria.



Освен фотографски принтове
, високотехнологичната изложбена зала на Галерия “Сан Стефано” показа и мултимедийна изложба на още над 20 кадъра, участващи в еднодневния магичен свят на мобилната фотография, реализирана с устройства на Huawei. За създаването му са използвани разнообразни модели на компанията, включително тазгодишните флагмани P20 Pro и Mate 20 Pro, всеки от които направи своеобразна революция в мобилната фотография, съответно в нощния режим и в заснените с широкоъгълен обектив кадри, и макро фотографията.

Снимките могат да се разгледат в галерия във Facebook страницата на Huawei Mobile Bulgaria и тук.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.