Всички носят: Auntie Kris

Всички носят: Auntie Kris

Мекото и удобно плетиво застава в центъра и на тази отличителна визия, подобно на много други, адекватно съобразено според сезона...

Съчетанието от пуловер и миди пола се характеризира с нарастваща популярност сред Instagram профилите на модните момичета, на най-вече сред тези в скандинавските страни, където причудливите комбинации, играта с обеми и създаването на дълбочина чрез използването на различни текстури, не са никак чужди похвати.

Мекото и удобно плетиво застава в центъра и на тази отличителна визия, подобно на много други, адекватно съобразено според сезона. А започнатото бива продължено с малко помощ от сатенената/копринена миди пола, смело влизаща във всяка една интерпретация, идваща наум. Освен умелата употреба на цвят, била тя в контрастното съчетаване или в хармоничния монохром, разбира се, завърта стайлинга около себе си, но това не отмества тежестта на адекватно подбрания пуловер.

Истината е, че играта с пропорции е от изключително значение за постигането на тази нетрудна, но всъщност добра визия. Вталените пуловери в такъв случай отпадат изцяло като вариант за сметка на обемните, издължени и дори оувърсайзд плетива, било то под формата на жилетки или пуловер.

Непретенциозната визия предразполага и към подбор от непретенциозни аксесоари - такива могат да бъдат както колана около талията, така и равните мокасини, удобните кецове или пък актуалните за сезона ботуши с дължина до коляното>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.