Следва

Dolce & Gabbana отмени шоуто в Китай заради обвинения в расизъм

Всички носят: Auntie Kris

Мекото и удобно плетиво застава в центъра и на тази отличителна визия, подобно на много други, адекватно съобразено според сезона...

Fashion преди 5 години

Съчетанието от пуловер и миди пола се характеризира с нарастваща популярност сред Instagram профилите на модните момичета, на най-вече сред тези в скандинавските страни, където причудливите комбинации, играта с обеми и създаването на дълбочина чрез използването на различни текстури, не са никак чужди похвати.

Мекото и удобно плетиво застава в центъра и на тази отличителна визия, подобно на много други, адекватно съобразено според сезона. А започнатото бива продължено с малко помощ от сатенената/копринена миди пола, смело влизаща във всяка една интерпретация, идваща наум. Освен умелата употреба на цвят, била тя в контрастното съчетаване или в хармоничния монохром, разбира се, завърта стайлинга около себе си, но това не отмества тежестта на адекватно подбрания пуловер.

Истината е, че играта с пропорции е от изключително значение за постигането на тази нетрудна, но всъщност добра визия. Вталените пуловери в такъв случай отпадат изцяло като вариант за сметка на обемните, издължени и дори оувърсайзд плетива, било то под формата на жилетки или пуловер.

Непретенциозната визия предразполага и към подбор от непретенциозни аксесоари - такива могат да бъдат както колана около талията, така и равните мокасини, удобните кецове или пък актуалните за сезона ботуши с дължина до коляното>>>

More Fashion

Тилда Суинтън за Chanel и всичко придобива нов смисъл

All fashion преди 1 седмица

Изкуството и модата винаги са вървели ръка за ръка, тясно преплитайки се, като едното вдъхновява другото и обратното, за наша, на наблюдаващите процеса, огромна радост (вижте още: Големите модни изложби: Ирис ван Херпен в Musée des Arts Décoratifs в Париж).