Следва

Dolce & Gabbana отмени шоуто в Китай заради обвинения в расизъм

Всички носят: Auntie Kris

Мекото и удобно плетиво застава в центъра и на тази отличителна визия, подобно на много други, адекватно съобразено според сезона...

Fashion преди 5 години

Съчетанието от пуловер и миди пола се характеризира с нарастваща популярност сред Instagram профилите на модните момичета, на най-вече сред тези в скандинавските страни, където причудливите комбинации, играта с обеми и създаването на дълбочина чрез използването на различни текстури, не са никак чужди похвати.

Мекото и удобно плетиво застава в центъра и на тази отличителна визия, подобно на много други, адекватно съобразено според сезона. А започнатото бива продължено с малко помощ от сатенената/копринена миди пола, смело влизаща във всяка една интерпретация, идваща наум. Освен умелата употреба на цвят, била тя в контрастното съчетаване или в хармоничния монохром, разбира се, завърта стайлинга около себе си, но това не отмества тежестта на адекватно подбрания пуловер.

Истината е, че играта с пропорции е от изключително значение за постигането на тази нетрудна, но всъщност добра визия. Вталените пуловери в такъв случай отпадат изцяло като вариант за сметка на обемните, издължени и дори оувърсайзд плетива, било то под формата на жилетки или пуловер.

Непретенциозната визия предразполага и към подбор от непретенциозни аксесоари - такива могат да бъдат както колана около талията, така и равните мокасини, удобните кецове или пък актуалните за сезона ботуши с дължина до коляното>>>

More Fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.