Следва

Pre-Fall 2019: Burberry

We love: Ирина & Стела за MF

the blonde & the brunette...

All fashion преди 5 години

Хрониките на ноемврийския брой за френска мода Madame Figaro са 2 в 1 - два световно известни модели наведнъж - Ирина Шейк & Стела Максуел.


Не толкова отдавна красавиците заснеха рекламната кампания на The Kooples заедно, а ето че сега отново са дуо пред обектива на Матю Брукс.


"Винаги съм харесвала да работя със Стела. Приятелки сме и извън сега и редовно ходим на шопинг и вечери заедно", казва Ирина за Стела."Ирина олицетворява семейните ценности, а аз съм отгледана от майка ми и баба ми, които ме научиха да бъда силна и да подкрепям други жени", споделя пък от своя страна Максуел за колегата си Шейк.Русата и черната a.k.a Стела и Ирина са повече от чудесни в тази фотосесия, как да не ги хареса човек...

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.