Pre-Fall 2019: Burberry

Дълго очаквахме Рикардо да развихри уменията си и да представи първата колекция за Burberry. Възмутени от красотата на новата визия на британската модна марка не отказахме да обърнем силно внимание и на коледната кампания.

Изграждайки специфично любовно отношение разглеждаме новото предложение от Burberry озаглавено като Pre-Fall 2019. Колекцията е изградена от 55 силуета, включително дамски и мъжки визии. Стилово, цялото набляга върху новата естетика, представена в предишното шоу, обещавааща лукс и високо качество.

Обръщайки внимание на корените на стилистиките, еклектично обединени в изискани ансамбли, намираме малко гръндж, малко дарк поведение, малко романтично и нежно чувство, малко старото Burberry и много италианско, Тиши модно изразяване. Предложението от почти всички модни продукти перфектно може да бъде разходено като стрийт визия и контрастно на улиците в много луксозни пространства.

Цветово, колекцията предимно е ориентирана към неутралните бежови, сиви и кафяви тонове, емблематични за модната марко години назад. Разнообразието бива постигнато с вкарването на оранжеви, сини и червени отенъци, в повечето случаи интерпретирани в принтове и десени смесени по нестандартен начин.

Разглеждаме първата Pre-Fall 2019 колекция на Рикардо Тиши за Burberry, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia