Pre-Fall 2019: Dorothee Schumacher

Pre-Fall 2019: Dorothee Schumacher

Бохемска уютност...

Предложението Pre-Fall 2019 на Dorothee Schumacher обръща внимание на бохемската стилистика представена по романтичен начин. Колекцията набляга върху неписаните правила за бохемкси форми, създавайки чувство за уют и топлина.

Обръщайки внимание на формите, цялото разказва за стандартни силуети взети от дамския, а също така и мъжкия, гардероб. Играта с форми и преувеличени дължини в съчетанията дава усещане за небрежност преплетено с много шик и модно поведение.

Имайки чувство, че сме седнали пред скулптурирана от камък камина с чаша топъл чай, разглеждаме колекцията изградена от плътни вълнени тъкани, шушлякови промазки, деним, кожа и ефирна коприна. Истинското есенно, бохемско усещане бива постигнато с детайлите изработени от козина, ръчно бродирана дантела и дискретни камъни.

Цветовата палитра на колекцията директно е взета от майсторски изработена есенна картина. В гамата на наситените бежови, медни, кафяви, горчица и оранжеви нюанси, перфектно допълнение са десенираните и принтирани разработки на каре, тартан и цветя в симбиотични тонове.

Есенната бохемия на Dorothee Schumacher, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia