Следва

#ootd: Baby blues

Resort 2019: Self-Portrait

40s-by-way-of-’80s

Runway преди 5 години

Новата Resort 2019 колекция на марката Self-Portrait привлича силно внимание на публиката, заради интересното интерпретиране на стиловете по модерен начин. Предложението, сътворено от Han Chong, набляга върху идеологията за дрехи, в които наистина може да се живее.

Разглеждайки творенията като носими, функционални, комфортни, а преди всичко модни, дизайнерът взима стилистиката на 40-те, пречупвайки я чрез призмата на 80-те създавайки мода за настоящето. Интерпретирайки двете десетилетия, Chong взима изчистените, онсновни форми, декоративните волани и дантелени бордури като допълнение на изисканите силуети от коприна, вълна, памук, кашмир и най-характерното за тогава кадифе.

Колекцията за цветова основа избира няколко тона на бяло, черно, червено, виолетово и синьо. Идеален в духа на стилистиките завършек е постигнат с вкарването на различните по характер абстрактни, звездни и polka dot принтировки.

Преплетената през декади колекция на Self-Portrait, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.