Следва

Next, please: Едуард Енинфул заменя Ана Уинтур

Almost coffee o'clock: 15 албума, за които си умираме!

bookworms AF...

All fashion преди 5 години

Признаваме си, обожаваме книгите албуми! А и след новината за книжарницата на Gucci, респективно, няма как да не се присетим за тях. Разлистваш ги и сякаш попадаш в съвсем различен свят. Изкуство, дизайн, мода, фотография - за всеки по нещо.

Не стига, че са храна за душата, ами се превръщат и в такава за окото, защото са перфектния завършващ детайл за всеки един интериор.

Коледа идва! Няма нищо по-лесно, а и красиво, от това да опаковаш книга! В галерията горе>>> 15 от най-готините coffee table books a.k.a албуми, за които си умираме!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.