Следва

Секси, по-секси, Скарлет: ЧРД, Йохансон!

Ще ги женим: Бела & The Weeknd

ГОР–ЧИ–ВО!

Celebrities преди 5 години

Слуховете носят, че 22-годишната Бела Хадид и 28-годишният The Weeknd са решили да предприемат важна стъпка в отношенията си.

Моделът и певецът, които преди няколко месеца възобновиха отново връзката си, ще се женат.


"Те са лудо влюбени. Абел ще поиска ръката й съвсем скоро", издава близък до изпълнителя.

В началото на октомври Бела отпразнува 22-ия си рожден ден, а съдейки по кадрите, споделени в социалната мрежа, тя и любимият й наистина са загубени в емоциите си един към друг.

Всъщност, слуховете за сватба се зародиха още тогава, защото на едно от кратките видеа в Instagram Хадид държи малка червена кутийка Cartieр в ръцете си, прегръщайки The Weeknd.

 

Феновете моментално решиха, че певецът е предложил брак на красавицата, но двамата така и не са потвърдили щастливата новина.

Припомняме, че Бела и Абел се разделиха през ноември 2016-та година, когато сложиха край на близо 3-годишна връзка. През април тази година те се събраха отново, а наскоро започнаха да живеят под един покрив.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.