Следва

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с извънреден концерт „По-полека symphony” в Народния театър

Секси, по-секси, Скарлет: ЧРД, Йохансон!

damn, baby girl...

Celebrities преди 5 години

"Едно от най-хубавите неща, което може да чуе една жена е, че е секси!", твърди Скарлет, а ние с две ръце и два крака я подкрепяме, крещейки, че тя е повече от секси.

Днес красивата американка навършва 34 години, които по абсолютно никакъв начин не й личат. Зад гърба си Йохансон има филми като: "Вики, Кристина, Барселона", "Островът", "Мач пойнт", „Той не си пада по теб“ и „Изгубени в превода“, както и брак с Райън Рейнолдс...


В момента актрисата е щастливо влюбена в Колин Йост, след като миналата година изненадващо се разведе с журналиста Роман Дуриак, от когото има дъщеря Роуз-Дороти, родена през септември 2014-та.

Признаваме й го на Скарлет, не само заради мъжете, а и заради факта, че е попадала във всеки възможен списък със секс символи на нашата планета Земя.

Именно по повод второто, а и защото все пак "ЧРД, Йохансон", в галерията горе>>> събрахме малка част от горещите gif-чета, а и не само, на актрисата, които обикалят мрежата.

Enjoy и наздраве за С.Й.!


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.