Премиум серията Exquisit влиза в мрежата на Kaufland с обогатен асортимент празнични предложения

Марката ще предложи на клиентите на Kaufland богато разнообразие от над 90 артикула...

Луксозната серия Exquisit отново влиза в мрежата на Kaufland с обогатен асортимент от над 90 празнични предложения. От днес ценителите на изтънчения вкус ще имат възможност да се докоснат до голямото разнообразие от премиум продукти на марката.

В богатия асортимент на серията Exquisit могат да се открият специални деликатеси като испански и френски сирена, висококачествени меса, луксозни салами с трюфел, салам с фенел и изискани десерти като селекция френски макарони, шоколадово суфле и много други.

Селекцията от луксозни предложения се произвежда под собствената марка на Kaufland Exquisit и е част от богатия асортимент на веригата в избрани празнични периоди от годината. За тази Коледа ексклузивните предложенията ще бъдат налични в цялата мрежа на Kaufland България от 19 ноември до изчерпване на количествата.

Продуктите от марката Exquisit са с висококачествени съставки, произведени в редица европейски държави, популярни с традициите си в кулинарната култура, сред които Италия, Германия и Франция.

Kaufland България постоянно обогатява портфолиото си от над 20 000 продукта, за да предоставя всекидневно на потребителите качествен и разнообразен избор. Част от асортимента на Kaufland България заемат собствените марки в различни категории. Всички продукти от собствени марки на компанията са произведени под строг контрол и с гарантирано високо качество, а броят им продължава да расте.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.