Следва

Бяла Карта и I CAN TOO казват „Да" на достъпната рехабилитация за деца с увреждания

Принц Хари и Меган напускат Кенсингтънския дворец?

but why...

Celebrities преди 5 години

Доскоро принц Хари и Мегaн Маркъл живееха в къща в Нотингам, която е част от двореца Кенсингтън. Въпреки това, малко след като стана известно за бременността на херцогинята на Съсекс, официалните представители на кралското семейство съобщиха, че двойката съвсем скоро ще се премести.

В началото на идната година Хари и Меган ще заживеят в къщата Фрогмор в Уиндзор, където ще се подготвят за раждането на първото си дете.

Каква е истинската причина за този ход на младото семейство, обаче? Оказва се, че принц Хари няма никакво желание да живее живот като този на брат си принц Уилям.

"Той не иска детето му да бъде под постоянното наблюдение на репортерите и да се чувства като златна рибка в аквариум. Именно и заради това с Меган решиха, че ще се преместят да живеят във Фрогмор", издава човек от Двореца.

Всъщност, 34-годишният херцог на Съсекс е в пълното си право да избере да води по-затворен начин на живот, от този на брат си Уилям, поради факта, че той не е първият на линия за трона.

Освен това, в новата къща на Хари и Меган, заедно с тях ще живее и 62-годишната майка на херцогинята - Дория, която ще има на разположение цяла къща от резиденцията. Майката на Маркъл ще й помага с грижите за новороденото, което се очаква да се появи на бял свят през пролетта на 2019-та.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.