Следва

Marry Me: Yes or... YES?

Pre-Fall 2019: Roberto Cavalli

Wild, but sexy…

Runway преди 5 години

Стандартно и очаквано, новото предложение за Pre-Fall 2019 на италианската модна марка Roberto Cavalli отново обръща внимание на главния коз, сексапила.

Британският по произход дизайнер Paul Surridge, за колекцията взима основните белези на марката представени по много модерен и ъпгрейднат начин. Творенията, ситуирани по калдърместите улици, са заложени на стабилна и сложна конструкция, строги линии в комбо с лека, дамска фрагилност, игра с пропорции и текстури.

Надграждайки деликатните animal принтове емблематични за марката, Surridge вкарва и доза улично усещане с помощта на татуираните текстилни разработки.

Цветово колекцията набляга предимно върху неутралните черни, бели, бежови тонове, допълнени от лилави, бордо и сини нюанси. Усещането за диво и секси е представено най-добре чрез вкарването на леопардовите, питонените, зебристите и тропически десени за принг и жакард, изработени по проект на чилийския артист José Pedro Godoy.

Разглеждаме стрийт-секси колекцията на Roberto Cavalli, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.