Следва

Marry Me: Yes or... YES?

Pre-Fall 2019: Roberto Cavalli

Wild, but sexy…

Runway преди 5 години

Стандартно и очаквано, новото предложение за Pre-Fall 2019 на италианската модна марка Roberto Cavalli отново обръща внимание на главния коз, сексапила.

Британският по произход дизайнер Paul Surridge, за колекцията взима основните белези на марката представени по много модерен и ъпгрейднат начин. Творенията, ситуирани по калдърместите улици, са заложени на стабилна и сложна конструкция, строги линии в комбо с лека, дамска фрагилност, игра с пропорции и текстури.

Надграждайки деликатните animal принтове емблематични за марката, Surridge вкарва и доза улично усещане с помощта на татуираните текстилни разработки.

Цветово колекцията набляга предимно върху неутралните черни, бели, бежови тонове, допълнени от лилави, бордо и сини нюанси. Усещането за диво и секси е представено най-добре чрез вкарването на леопардовите, питонените, зебристите и тропически десени за принг и жакард, изработени по проект на чилийския артист José Pedro Godoy.

Разглеждаме стрийт-секси колекцията на Roberto Cavalli, в галерията горе>>>

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.