Следва

Love to quote: Like a natural woman

Когато парите нямат значение: Мис Москва 2015 се омъжи за краля на Малайзия

love is in the air... почти!

Celebrities преди 5 години

Тя е на 25, той на 49. Тя е "Мис Москва 2015", той крал на Малайзия. Какво повече му е нужно на човек, за да си представи голяма любовна история.


Силно се съмняваме, че за Оксана Воеводина парите имат значение... тя е повече от лудо влюбена в малайзийския крал Мухамад V a.k.a Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V и вероятно щеше да му каже "Да" дори и без титлата, нали? Е, надали, но идва Коледа - редно е да си помечтаем.


Според клюките, младоженците са вдигнали доста интересна сватба. Тържествената церемония се е провела без алкохолни напитки, а поканените гости се се гощавали само с храна позволена според хаал-а. 25-годишната Оксана поне е заложила на традиционната бяла, и много пищна, сватбена рокля, а 49-годишният й любим - разбира се, на традиционен малайзийски костюм.


Според малайзийските медии, преди около 6 месеца "Мис Москва 2015" официално е приела исляма за своя вяра и вече се нарича Рихан. Уви, обаче, след сватбата красавицата няма да носи кралска титла, тъй като тя е отредена само за родом малайзийци.

Любопитното е, че "симпатичният" крал Мухамад V е бил женен и преди това, и то за член на кралското семейство, но се развежда през 2008-ма година. Смятаме, че е абсолютно редно да му отредим една Петъчна доза секс, нали?

P.S.: Разбира се, че никои не знае как и къде точно са се запознали Оксана и Мухамад...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.