Следва

Fashion Fail: Какво е това, Амбър?

Pre-Fall 2019: Jil Sander

Квадрат като начало...

Runway преди 5 години

Дизайнери Luke и Lucie Meier работещи за визуалния образ на Jil Sander, с умели подходи се опитват да променят кодовете на модната марка. Правилно е да кажем, че двойката успя да ъпгрейдне визията на бранда със силна доза чувствителност, простота и минимализъм.

Новата колекция отново е свързана с минималистичен подход. Конструктивно дрехата е разглеждана като един обикновен квадрат, след което по-задълбочено се работи над формата и текстурата. Започвайки с прости и съществени форми, трансформирани в скулптурирани дрехи, дизайнерите обръщат силно внимание на смесването на тъкани и текстури.

Предложението от множество модни продукти е ориентирано към естествените тъкани между които памук, вълна, коприна и вискоза. Строгите ансамбли са допълнени от аксесоари с геометрични форми, изработени от кожа.

Цветово, Luke и Lucie Meier наблягат на неутралните бежови нюанси, както и базисното черно и бяло. Допълнение към неутралното е постигнато с вкарването на сиви, кафяви, сини и розови тонове.

Изградената от трансформиращ се квадрат колекция на Jil Sander, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.