Следва

We love: Джейн Бъркин & дъщерите за Vogue

Pre-Fall 2019: Valentino

Valentino заминава за Токио...

Runway преди 5 години

Новата Pre-Fall 2019 колекция на Valentino, отвежда публиката в Токио. Дизайнерът Пиер Паоло Пичоли представя серия от 90 визии подчинени на брандовата стилистика, но погледнати чрез една по-дарк призма.

Колекцията обединява контрастни ансамбли създадени в две различни посоки. Като прва посока, творенията са изградени от семпли линии, минималистични форми и стрийт поведение. За втора посока, креативният избира разпознаваемата Valentino форма, романтичния подход и леко кутюр изразяване.

Изработените от памук, лен, коприна, габардин, кожа, вълна и тюл произведения оформят даркерското цяло наменено за всички гардероби и вкусове, както за жените така и за мъжете. Визиите са допълнени от изработена до перфектност кожна галантерия, включително утвърдените модели на чанти, новите калъфки за телефони и изисканите обувки.

Представената в Токио колекция избира монохромното разглеждане на визиите. Дефилето плавно преминава от нюанси на червено в мрачно черно, дълбоко синьо и отново завръщайки се към червеното. Перфектеното преминаване между цветовете е постигнато с вкарването на деликатни принтове и плетива изработени от същите тонове.

Цялата колекция на Piccioli за Valentino, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.