Следва

#ootd: Cherry Wine

We love: Джейн Бъркин & дъщерите за Vogue

happy family...

All fashion преди 5 години

Noel En Famille... Джейн, Шарлот и Лу БЪРКИН са героините на корицата на новия брой на френския Vogue.


Самата главна редакторка на изданието, Емануеле Алт, се похвали с жестоката фотосесия. "Тези три жени са тясно свързани със списанието, което винаги е обръщало внимание на важните личности в света на музиката, киното и стила", пише тя в социалната мрежа.

 

Списанието ще е на пазара на 6-ти декември, а жестоките кадри са дело на Лачлан Бейли и са стилизирани от самата Алт.


Джейн Бъркин е известната англо-френска актриса и певица, чиято филмография включва повече от девет дузини филми. В нейна чест модната къща Hermes дава името й на известния си модел чанти "Бъркин", на които модата се възхищава и до днес.

Средната дъщеря на Бъркин - Шарлот (най-голямата дъщеря на актрисата, Кейт се самоубива през 2011 г.), е плод на любовта й с известния режисьор и актьор Серж Генсбур. 47-годишната Шарлот следва стъпките на родителите си и вече зад гърба си има повече от 60 филма.

Най-малката дъщеря - Лу, Бъркин ражда на френския режисьор Жак Доайон. 36-годишната Лу се занимава не само с кино, но работи успешно и като модел, участвайки в рекламни кампании на много известни марки, като Givenchy, Chloé, Gap, Mango, H&M и още.

More All fashion