Следва

Най-скъпото ухание в света посрещнаха с шампанско Vip гости на Farenah

Погрижи се за нея с Force Vector от L'Oreal

В разгара на световните модни събития, покрай масовата истерия в търсене на нови тенденции и прозрения за...

Hair преди 14 години

В разгара на световните модни събития, покрай масовата истерия в търсене на нови тенденции и прозрения за пролетта, почти не забравяме да "изчеткаме" егото си, като го задовлим с някоя претенциозна покупка, видяна на front, street или vip редовете на модния свят.

И никой да не ни се сърди! Суетата ни е присъща по това време на годината, пък и покрай чисто новата цветна рокля или бежов тренч обикновено обръщаме и малко повече внимание на косата и лицето си. Не просто модерни, а съвършени!

Нищо не бива да се пренебрегва или остава на заден план в есенния ти look, но косата е първият детайл, който видимо най-много страда след и без това трудния за преживяване преход - море-градска суматоха.

Знаеш за вредите на слънцето и също, че нито тюрбанът, нито шапката са успели да предотвратят пораженията му върху атрибута на самочувствието ти. Изгаряне на косъма, дехидратиране, усещане за сухота са признаците, които крешят по теб да направиш нещо с косата си.

Доскоро единственото решение бе драстично скъсяване на дължината, но иновационната мисъл на L’Oreal намери решение без да е нужно да подстригваш, разбира се, ако държиш да не си сменяш имиджа.

Най-добрият приятел на косата след такива лощи спомени се нарича Force Vector. Тайната на продукта се дължи на молекулата Glycocell, която комбинира възстановяващото действие на Incell и отдавна познатите лечебни свойства на пчелното млечице.

Цялата серия се състои от три продукта за домашна употреба и още един, с който можеш да се поглезиш във фризьорските салони:



1. Подсилващ шампоан срещу накъсване
– подсилва и предпазва косъма, за коса искряща от сила. Съдържа 5 пъти повече Incell в сравнение с обикновен шампоан за мигновен резултат срещу накъсване.

2. Подсилваща маска срещу накъсване – Предпазва и подсилва косъма в дълбочина за мека коса, искряща от сила.

3. Подсилваща грижа срещу накъсване без изплакване – подсилващо термо-активно мляко, което действа при оформяне на косата със сешоар или преса. Термо-активното мляко не само защитава косата при използване на сешоар или преса, а дори я прави по-здрава докато активните му съставки се активират от топлината и възстановяват увредената коса. Така хем се грижим за здравето, хем за перфектния външен вид на косата си.

Концентрирана доза Incell - само във фризьорските салони: Професионалната грижа за здравето на косата се допълва от ампулата Force Vector Incell Max с концентрирана доза Incell, предназначена за използване във фризьорския салон.

Тази локална подсилваща грижа е обогатена с най-високата концентрация на Incell от цялата серия Force Vector.

Нанася се върху измита и подсушена коса и след няколко минути се изплаква.

Придава сила и устойчивост на изтощената и късаща се коса.

Серията L'Oreal Force Vector ще намериш в козметичните магазини.
 

More Hair