Следва

Bye, bye: H&M закрива Cheap Monday

We love: Gucci & Comme des Garçons

fashion collab...

All fashion преди 5 години

Креативният директор на Gucci Алесандро Микеле и легендарният японски дзайнер Рей Кавакубо ни изненадаха с колаборация.

Дуото създава съвместен проект, в който марките им смесват характерни черти от дизайна си. Или иначе казано, минималистичният подход на Comme des Garçons се среща с еклектичния подпис на италианската модна къща.


В случая, шопър чантата на марката на Кавакубо се сдоби с иконичната за Gucci червено-зелена лента, съчетавайки по перфектен начин индустриалния стил и традиционното наследство за италианския лейбъл.

По-любопитното е, че в рамките на специален проект, посветен на зимните празници, Comme des Garçons ще представи сътрудничеството с: Maison Margiela, Burberry, Stussy, Jean Paul Gaultier, Craig Green, Walter Van Beirendonck, Marine Serre и Simone Rocha. Фешън колаборациите ще се изявят в един единствен продукт, който ще съчетава естетиката на Comme des Garçons с тази на партньорската марка.

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 26 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.