Следва

Първата мъжка на Celine на видео

Condé Nast закрива и мексиканския Vogue

another one...
 

All fashion преди 5 години

Дали пък с Condé Nast не се случва нещо доста по-лошо от прегрупиране?

Оказва се, че Condé Nast International планира да закрие Vogue México & Latinoamérica. Засега списанието се публикува в 12 страни от Южна Америка - с изключение на Бразилия, където имат собствена версия на модната библия.


Официалните представители на издателството все още не са коментирали информацията, която идва малко след като стана ясно, че испанският Vogue ще бъде закрит.

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Ивелина Чоева

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

Раменете - голи! Кендал Дженър тематично за Vogue

Celebrities преди 1 година

Свикнали да свързваме голото рамо с колежката Цветанка Ризова, която предпочита дрехи от този тип, защото си харесва раменете и с право, тук отриваме надграждане от колектива на Vogue върху превъзходната фигура на Кендал Дженър 

More All fashion