Следва

ПобедителиТЕ: Xbody & ATAMA Wellness Club Challenge

Дизайн за вдъхновение: Психофизическа релаксация

Канди е мястото, където бягаме избягали още в същия момент...

All About Life преди 5 години

Колкото и клиширано да звучи за начало на една статия, факт е, че снегът не е най-приятното нещо в ежедневието на всеки един от нас. И така, тотално намразили деня още от момента на събуждане, ни се иска да си стоплим душата все едно е пролет или лято.

Когато осъзнаем, че всъщност е обикновен работен ден през седмицата и бягането на далеч по-топличко е почти невъзможно, избираме вариант, с който визуално да стоплим сърцето си, а същевремено и мислите. Намираме се в Канди, Шри Ланка.

На надморска височина от 500m се простира централната провинция Канди, където намираме минималистично, кубистично и изгградено от естествени материали простраство. Конструкциите на Santani Wellness Resort and Spa са издигнати от дълбочините на земята с цел - естествено затопляване и охлаждане на обекта през различните сезони. Предимно ориентирани към натурата, творците използват камък, мрамор и дърво при строенето, подкрепени от стомана, бетон и стъкло.

Резортът, обединяващ SPA център, ресторант и 18 интимни къта за гости, интериорно отново е построен в същата стилистика. Мебелите от дърво перфектно разказват за минималистичния дух, завладял цялото, избягвайки прекомерното натрупване и замръсяване на визуалното преминаващо в спиритуално..

Santani е мястото, където човека комуникира с естеството и собствените си чувства, срещайки се с аурата си с цел психофизическа релаксация и покой. Нуждаем се, затваряме очи и имагинерно потапяме голо тяло в басейните с безкраен хоризонт към природата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.