Следва

ПобедителиТЕ: Xbody & ATAMA Wellness Club Challenge

Дизайн за вдъхновение: Психофизическа релаксация

Канди е мястото, където бягаме избягали още в същия момент...

All About Life преди 5 години

Колкото и клиширано да звучи за начало на една статия, факт е, че снегът не е най-приятното нещо в ежедневието на всеки един от нас. И така, тотално намразили деня още от момента на събуждане, ни се иска да си стоплим душата все едно е пролет или лято.

Когато осъзнаем, че всъщност е обикновен работен ден през седмицата и бягането на далеч по-топличко е почти невъзможно, избираме вариант, с който визуално да стоплим сърцето си, а същевремено и мислите. Намираме се в Канди, Шри Ланка.

На надморска височина от 500m се простира централната провинция Канди, където намираме минималистично, кубистично и изгградено от естествени материали простраство. Конструкциите на Santani Wellness Resort and Spa са издигнати от дълбочините на земята с цел - естествено затопляване и охлаждане на обекта през различните сезони. Предимно ориентирани към натурата, творците използват камък, мрамор и дърво при строенето, подкрепени от стомана, бетон и стъкло.

Резортът, обединяващ SPA център, ресторант и 18 интимни къта за гости, интериорно отново е построен в същата стилистика. Мебелите от дърво перфектно разказват за минималистичния дух, завладял цялото, избягвайки прекомерното натрупване и замръсяване на визуалното преминаващо в спиритуално..

Santani е мястото, където човека комуникира с естеството и собствените си чувства, срещайки се с аурата си с цел психофизическа релаксация и покой. Нуждаем се, затваряме очи и имагинерно потапяме голо тяло в басейните с безкраен хоризонт към природата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 19 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.