Следва

Ссс...

Да или Не? 3D Balenciaga-та на Cardi B?

BALENCIAGA MAMA

All fashion преди 5 години

Краят на ноември е, година горе-долу посвърши и навсякъде по света fashion тиймовете трескаво нанасят последни щрихи по своите списъци с НАЙ-СТИЛНИ персони. И въпреки че отсега може да се твърди, че Cardi B така или иначе ще бъде включена в Топ 10 на повечето от класациите, трап изпълнителката не се залежава на стари лаври стане ли дума за демонстриране на fashion sense дори в последните 33 дни до края на 2018-та. В случая вземаме под особено внимание тренч-роклята Balenciaga със специфичен 3D принт от есенно-зимната им колекция за 2018-та, която the trap Selena публикува в Instagram профила си вчера.

Cardi позира до уникална триизмерна хем статуя, хем саксия, облечена от глава до пети като абсолютна модна royalty легенда както следва: жълто карирано палто и sock boots (she likes those Baleciagas - the ones that look like socks!) в същия иновативен 3D принт, дело на Демна, и ги съчетава с ярка тюркоазена Birkin на Hermès. Трап дивата озаглавява кадъра "BALENCIAGA MAMA" & we like it like THAT!

Аутфитът за първи път забелязахме като част от есенно-зимната колекция на грузинеца за Balenciaga на презентацията на колекцията в Париж през февруари, докато моделите, облечени в тишърти на несъществуващи boy банди и XXL връхни облекла, както и футуристични палта и рокли, си проправяха път през "планина", покрита в графити. Всеки един от 3D принт моделите е изработен от плат, който се напасва дигитално по телата на моделите, преди кадифето, вълната и памукът да се напаснат, за да се създаде финалния вид на дрехата. Иновативната техника се разгръща още повече през септември при презентацията на пролетно-лятната колекция на Къщата, когато Гвасалия ни представи още от новаторския си поглед над иначе традиционното работно облекло.

Смелите избори на атрактивната изпълнителка, която не съумява да си държи езика зад зъбите, могат само да ни радват и ни оставят тайничко да се надяваме в оставащите 33 дни да я видим, ако не в "Джоуи визията" на Balenciaga, то поне в някой от другите по-обрани модели на марката.

И все пак Да или Не за 3D Balenciaga-та на Cardi B? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не? 3D Balenciaga-та на Cardi B?

More All fashion