Четиво в четвъртък: „Процедурата по забравяне на човек”

Четиво в четвъртък: „Процедурата по забравяне на човек”

Дали забравянето е винаги свързано с любов?Има ли по-важно от обичането?
Има ли разкази, които носят нежността на поезията, все пак не губят нишка с реалността и провокират да поемем по пътеки, незнайни преди това?
Ние ли сме забравени от бога или той е забравен от нас?

Каква е процедурата за забравяне на човек?

Всеки има своя рецепта по този въпрос, но на вниманието Ви представяме отговора на Антония Атанасова и нейната проверена рецепта - втората й книга „Процедурата по забравяне на човек” на издателство Scribens. Редактор е Георги Гаврилов, а прекрасното художествено оформление е дело на Антонина Георгиева.

На 3 декември от 19 часа творбата ще бъде представена в Dada Cultural Bar


След абсолютния успех на първия си роман “Моно” (отдавна с изчерпана наличност, с номинация за дебют в класацията за най-добри книги за 2017г. на Национален център за книгата), Антония Атанасова много добре се справя със синдрома “втори албум” и предлага на читателите си един прекрасен сборник, в който всеки ще може да открие себе си. Защото именно “да откриеш себе си е процедурата за забравяне на човек” - да се познаеш някъде на страниците на книга, изпълнена с музика, да усетиш мелодията на една плейлиста, която ще добавиш в любимите си… Почти на всяка страница ще откривате имена като The Cure, Alice In Chains, Tool, Editors и още много, които ще Ви помогнат да се потопите в думите като в петолиние.

 

Антония Атанасова е родена в Свищов. Живее и преподава английски език в Перник.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.