Следва

Юлия Юревич в ефектна сесия за модно изложение

MAX&Cо представи новата си колекция есен-зима 2009-10

На стилно събитие италианската марка за дамски дрехи и аксесоари Max&Co. представи новата си колекция за...

All fashion преди 14 години

На стилно събитие италианската марка за дамски дрехи и аксесоари Max&Co. представи новата си колекция за сезон есен-зима 2009/2010. На чаша шампанско и коктейл клиенти и приятели на марката усетиха атмосферата на Италия в софийския бутик на марката. Сред гостите на събитието бяха н.пр. г-н Стефано Бенацо и съпругата му Дана, посланик на Италия в България, Даниела Арнаудова и Вихра Христова (съпруги на Иван и Андрей), Наталия Гуркова и др.

MAX&Cо. се възползва от културното наследство на POP MaxMara – колекция, създадена от MaxMara за младите дами от 60те години в отговор на нуждата от личен стил и нов гардероб, съдържащ необичайни по цвят, форма и размер дрехи.

MAX&Cо. POP Re-edition 2009-1966 е преработен вариант на колекцията, приспособена за нуждите на днешния ден. Колекцията оказва почит на облеклата, надживели пределите на времето и превърнали се в задължителен моден артикул. POP колекцията - посветена на жената днес, жената, ценяща и търсеща най-важните и основополагащите ценности на авторитетното минало - възторжено припомня същината на динамична история, продължила повече от 40 години.



Колекцията остава вярна на стила от 60-те години: запазени цветове и форми, единствено с осъвременени материи и начин на производство. Избягва се близостта с предсказуемото, както и с популярните първокласни „възраждания”, с които се сблъскваме в последно време.

Целта не е да се отпразнува годишнина на колекцията, а да изучава сходството между минало и настояще, както и да да бъде изграден мост между тях – мост, който да поставя началото на целеустремен и възторжен нов път. Като инициатива, колекцията представя предимствата и „ноу хау” както на миналото, така и на настоящето.

Типични са автентичните класически артикули – палта, костюми и допълненията към тях: 16 артикула от „архива”, върнати към живота за повторно приключение.

Палтото е представено в шест смели варианта. Ярки, смели и модерни цветове като червено и жълто съживяват и най-класическите сиво и синьо. Големите и малки карета – вечните десени – са перфектната алтернатива на наситените цветове. Стилово безпогрешните артикули са изработени от плътни материи или от вълна с изключително високо качество. Типични са шивашките конструкции, вдъхновени от мъжкото официалното облекло, смекчено от дамски яки и по-женствени форми.



Костюмът, с подчертана фина и автентична шивашка изработка, е постигнал цялата непреклонност и безукорност на миналото. Саката, изящни и в „бон тон” стил, са всъщност блузи с контури, а А-образните поли се плъзгат до коляното. Най-често използваните материи са различни видове мека и компактна вълна в смайващи цветове като алено червено и хладно тъмносиво.



Минало и настояще се срещат, за да създадат вълнуващо многообразие, както от вдъхновяващи със стила си артикули, така и от забележителни аксесоари: кожени чанти за рамо, весели шапки, меки кожени ръкавици, ботуши и сдържаните в стил „Мери Джейн” допълнения, дарени с нов живот в динамичното съвремие.

Незаменими дрехи! Колекция от безпогрешни стилово и вечно модерни облекла, която добавя POP увереност към разнообразните MAX&Cо.стилове за сезона.

MAX&Cо. POP – Re-edition 2009-1966 ще бъде предлагана в избрани MAX&Cо. бутици от септември 2009 година.

More All fashion