Следва

Джордж и Амал ще са кръстници на кралското бебе

We love: John Lewis Christmas advert

Магията започва преди 154 години...

All About Life преди 5 години



През далечната 1864 година, когато е открит и първия магазин John Lewis на Оксфорд Стрийт, Лондон, от Джон Луис.

Години по-късно, през също толкова далечната 1929 година се създава John Lewis Partnership от Спадан Луис, син на основателя Джон ЛуисВеригата универсални магазини постига много повече отколкото да продава качествени продукти, като през 2007 година създава поредица от Коледни реклами "John Lewis&Partners, които се превръщат в годишна традиция в британската култура и един от сигналите, че броенето до Коледа е започнало в Обединеното кралство.





Всяка година визията, трактовката и посланието на всяко видео е изпълнено с концентрация на чиста емоция, истински отношения и така любопитна гледна точка, които гарантират усмивката ви накрая, както и замислянето за значението на думата "подарък". 


 
Този ноември John Lewis&Partners , пуснаха своя така дългоочакван Christmas advert 2018, след който можем да добавим само: "Some adverts are more than just an adverts".

Enjoy.


Споделя ме ви и нашите топ 5 от предишни години, защото определено си заслужава да ги гледаш пaк, и пак.  



Сред толкова много красота и нежност, деликатно загатваме, че обратното броене до Коледа ще усетите и при нас съвсем скоро, с една много специална Коледна поредица от игри... Stay tuned.




 

 



 
Упс..,. ще станат шест. 


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.