Следва

Месечен ХОРОСКОП - Декември 2018

Топ 50 на най-красивите българи за 2018-та година

"същинското очарование идва от вътрешния пламък на личността..."

Celebrities преди 5 години

"Красотата е банално качество", казва Димитър Димов в първия си роман  - "Поручик Бенц", "същинското очарование идва от вътрешния пламък на личността." Казвайки красота, и ние имаме предвид този вътрешен пламък, скрит чар и заразителна обаятелност, изразени чрез постижения, заслуги, идеи, талант, или пък чрез пленителна визия и присъствие.

Именно тези отличителни качества поставяме и този път като главна мерителна единица, залавяйки се с нелеката (но не и чак толкова тежка) задача, да подредим списъка си с 50-те "най-красиви" българи на 2018-та, в продължението на една любима и задължителна за края на всяка календарна година инициатива на View Sofia.

За единадесети пореден път съставяме екипната си класация за имена, с които ТРЯБВА и СЕ гордеем и ви предоставяме шанса да гласувате за личния си фаворит. Промяната тази година е, че за разлика от предходните 10, през 2018-та, отчасти за да сме политически коректни, отчасти защото сме Редакция със засилено женско присъствие, не разделяме тези 50 впечатляващи личности на 25 мъже и 25 жени, а ги редуваме съвсем равностойно - по азбучен ред и без да гоним равно число. 

По стара традиция, за да затвърдим преценката си, се съветваме с вас в анкетата долу>>> и най-любезно ви приканваме да изберете ЕДИН от 50-те най-красиви в галерията горе>>>, а ние поемаме отговорност да обявим заслужилия доверието и симпатиите ви на 20.12.2018-та, тъкмо навреме за началото на Коледните празници.

Гласуването стартира В-Е-Д-Н-А-Г-А!

P.S. Припомняме вече изминалите класации, за да проверим накъде се движи кривата на красотата, а.к.а вътрешният, а оттук э- и външен пламък:

Топ 50 на най-красивите българи за 2017-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2016-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2015-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2014-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2013-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2012-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2011-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2010-та
Топ 50 на най-красивите българи за 2009-тa
Топ 50 на най-красивите българи за 2008-ма

Анкета

Кой е вашият фаворит за Най-красив българин за 2018-та?

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.