Месечен ХОРОСКОП - Декември 2018

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, този месец млад човек, част от семейството или близкия ви приятелски кръг, ще ви даде огромна повод за радост и гордост. Различни събития през декември ще причинят временно забавяне или отлагане на планове или ангажименти, които са свързани с някакъв вид собственост. Възможно е да възникне спор или затруднение при изпълнението на ангажимент, свързан със собствеността ви или с имуществото на роднини.
Необмислени думи или обвинения ще станат причина за проблеми в някои семейни отношения. Подобни действия ще доведат до обида или леко охлаждане във връзката. Ако тези събития са специално насочени към вас, опитайте се да изчистите негативните емоции по-бързо и да съсредоточите вниманието си върху предстоящите коледни и новогодишни празници.

Някои от финансовите ви сделки този месец ще имат връзка с чужденци, работа с чуждестранна компания или роднини, които живеят далеч от вас. През декември очаквайте приходи от различни източници, за някои от които дори не подозирате.

Декември предизвиква спор с човек, който живее извън дома ви и който няма да разбере много добре вашата позиция. Не се опитвайте да убедите някого в неща, които все още не са преминали през своя етап на развитие.

Бъдете по-предпазливи с новите си запознанства, тъй като намеренията на някои хора имат определена цел.

През декември представителките на знака ще получат хубава новина за бъдещото майчинство, раждането на бебе или друго специално събитие, свързано с малко дете, докато представителите на силния пол ще прекарват по-голямата част от времето си в разговори с приятели, обсъждайки интересни новини за близки и далечни събития. Това е месецът, в който ще имате възможност да научите много нови неща или да инвестирате повече енергия в успешната реализация на нова идея.

Хороскоп

Още от Astro