Месечен ХОРОСКОП - Декември 2018

Astro преди 5 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, през декември ще бъдете по-доволни от финансите, с които разполагате, от доста време насам. До голяма степен те ще ви помогнат да завършите с някои неприятни дългове, проблеми и други важни за вас финансови въпроси. Моментът е благоприятен за уреждане на финансови документи от всякакъв вид.

През декември любовната ви афера ще бъде поставена на изпитание заради неясните, подозрителни или странни действия на партньора ви. Възможно е възникването на здравословни проблеми, свързани с вашия брачен или романтичен партньор.

Този месец ще търсите най-доброто решение за битов проблем с домакинството или собствеността; ще търсите различни начини за завършване на домашните задачи, свързани с комфорта, домакинските уреди и други материали.

Декември ще бъде специален месец за жени над 35 години, тъй като ще имат основание да изпитат задоволство или признание от извършената работа и постигнатите резултати. Добро развитие очаква и семейството ви или професионалните взаимоотношения с жена, родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Мъжете, представители на Близнаци, трябва да се пазят от прибързани или рискови действия и решения.

Както всеки месец, и през декември ще има причина да бъдете недоволни, раздразнителни или склонни да влезете в конфронтацията с някого около вас. Успехите ще дойдат от вашето търпение, смиреност и очакване за естественото развитие на някои събития, така че се мобилизирайте и въоръжете с тях.

Хороскоп

Още от Astro