Месечен ХОРОСКОП - Декември 2018

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

През декември представителите на зодия Рак ще имат възможността да отпразнуват по специален начин събитие в личния или любовния живот на млад мъж - роднина или близък приятел.

Месецът е благоприятен за създаване на нови запознанства - както романтични, така и професионални. Обърнете специално внимание на разговорите или събитията в живота на момиче или млада жена - дъщеря, сестра, внучка или много близка приятелка, която ще има нужда от подкрепата и помощта ви в дадена ситуация.

През декември мнозина ще изпитат някаква загуба или провал, които всъщност ще се окажат шанс или възможност за нещо ново. След болката и разочарованието ще можете да се радвате на нещо много по-важно.

Предстои ви динамична комуникация с човек, с когото ще трябва да уредите финансови въпроси или нещо документално. Покана или предложение ще изискват и погълнат цялото ви внимание преди да дадете окончателен отговор. Периодът предполага грижите ви за здравето на представител на Козирог, Дева или Телец.

Възможно е представителите на знака да задълбочат романтичните си взаимоотношения с партньор, роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Това включва както предложение за брак, така и цяла брачна церемония – отново в рамките на този месец.

Хороскоп

Още от Astro