Месечен ХОРОСКОП - Декември 2018

Astro преди 5 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, декември ви носи изцяло нови запознанства с хора от близо и далеч. Те ще се случат по необичаен или неочакван за вас начин, но ще се окажат от огромна важност за бъдещето ви.

През този месец внимавайте, ако имате финансови очаквания към човек, който вероятно е по-възрастен от вас или е на някаква важна длъжност в работата ви. През декември някои от вас ще получат парично или друго обезщетение чрез наследство или човек от семейството.

Радостните моменти особено на лично ниво направо ще валят като е твърде вероятно да се отнасят и до вашия интимен или брачен партньор, децата или родителите ви. Ще имате възможност за срещи, различни от свързаните с коледните и новогодишните празници.

Месецът ще ви зарадва с личностен успех или получаване на предложение, което ще отвори нови хоризонти пред вас за 2019-та година. През декември избягвайте напрежението в семейните отношения особено когато възникнат сложни ситуации или проблеми. Гледайте да не допускате хвърляне на обвинения, но и същевременно да търсите разумни, адекватни и бързи решения.

Хороскоп

Още от Astro