Следва

#ootd: Първият декемврийски понеделник

Victoria's Secret Viewing Party: Кой какво облече?

it's that time of the year...
 

All fashion преди 5 години

... когато всички са притаили дъх и чакат да зърнат разкошните ангели на Victoria's Secret на екрана, представяйки последните модели изкусително бельо.

Шоуто на една от най-известните марки lingerie се проведе в началото на ноември в Ню Йорк, но ТВ зрителите имаха възможност да го зърнат чак вчера вечерта.

На тазгодишното ревю Адриана Лима каза последно "Чао" на ангелските си крилца със сълзи на очи, зад кулисите беше много интересно, а на афтър партито ангелите показаха секси вечерни визии.

Вчера, в във водещия магазин на Victoria's Secret на Fifth Avenue в Ню Йорк, Стела Максуел, Елза Хоск, Уини Харлоу, Джоузефин Скривър и други известни красавици се появиха на червения килим за специалното Viewing Party.

Коя каква съблазнителна мини рокли избра, разглеждаме в галерията горе>>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 27 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.