Следва

Man & Wife: Ник и Приянка вдигнаха тридневна сватба, ето част от снимките

Ще украсиш ли и нашата елха, Гришо?

Коледата такава, каквато я предпочитаме...

Celebrities преди 5 години

Ех, Гришо, Гришо... разбира се, че нямаме абсолютно нищо против да дойдеш и при нас, за да украсиш елхата, макар и по-скромна, по гащета и бели чорапки

Григор Димитров разбуни духовете със секси кадър в социалните мрежи. На горещата си снимка тенисистът се е покатерил на стълба и украсява голямо коледно дърво облечен, или по-скоро съблечен, само по кратки спортни шорти.


Да си признаем честно, все си мислим, че НЕ Никол Шерцингер е щракнала тази снимка, но пък по-вероятното да е обратното. Сега засега из медиите все още официална новина за раздялата на нашето момче и певицата, въпреки че двамата се виждат рядко, благодарение на натоварените си графици.

"Tis the season", написа Гришо под секси кадрото, предизвиквайки сетивата на фенките си още повече, част от които се пошегуваха с коментари като: "Готина елха", "Имаш ли нужда от помощ" и, разбира се, "Мачкай, Гришо".

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.