Следва

Couture Christmas: Коледните на Acne

Есен/Зима 2019-та: Alexander Wang

Смесица от класически символи за бунтарски футуризъм...

Runway преди 5 години

Новото предложение на Александър Уанг за Pre-Fall 2019 е идеалното продължение на предишната Fall/Winter 2018. Вдъхновението отново е свързано с бъдещето и футуристичния прочит, обединяващи uptown и downtown елементи.

В творческия подход Уанг обръща внимание на стереотипните, показни, класови елементи, смесвайки ги и създавайки изцяло нов образ. Колекцията, обхващаща множество модни продукти, съчетани под формата на лейъринг, е изградена от фини материи включително памук, туид, вълна, деним и кожи.

Представена в Williamsburgh Savings Bank в Бруклин, колекция привлича силно внимание с изключително модните аксесоари, разработени в футуристична стилистика. Освен кожената галантерия, очилата и бижутата, огромно внимание е хвърлено и на посетителите, между които запазено място в първия ред има София, роботът със страст към модата.

Цветово колекцията предимно избира черното, бялото и сивото като базис. Продължението на предишното, а същевременно допълнение на настоящето предложение, е постигнато с вибриращите червени, жълти, виолетови и сини нюанси. Като завършек, силно вписвайки се в тенденциите, Александър вкарва и леопардови, флорални и питон десени, както и креативни колажирани щампи, разположени върху представените дизайни.

Цялостен поглед на футуристичната смесица между uptown и downtown на Уанг, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.