Следва

Pre-Fall 2019: Dsquared2

Какво носи редакцията: Urban utility

city life...

All fashion преди 5 години

Семплият маниер в стил интерпретацията прегръща стрийт културата. Или иначе казано, разчупвам строгостта на цветовете на бейсик аутфита с UTILITY кецовете на NIKE AIR FORCE 1, които си имат допълнителни елементи като външни етикети, допълнителен брандинг на петата & more...




Цветът им е една идея специфичен и именно заради това го оставям да изпъкне като основен акцент в иначе монохромната визия.

Разкошният чифт спортни обувки намирам в Buzz, разбира се, все пак AIR FORCE 1 е един от най-популярните и най-дълго произвеждани модели на спортния гигант Nike.



Другото е както следва: класически панталон в екрю, който симпатично прегръща бежов пуловер с едра плетка и още по-едра поло яка.


За абсолютна стрийт еклектика се завършва с огромни златни халки и бежово дълго палто, което е задължителен елемент за студения сезон. Маникюрът да е в тон с кецовете е повече от пожелатено, точно като за една градска джунгла.




Уловихме стрийт модата в обектив, благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуственият интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More All fashion