Следва

Pre-Fall 2019: Givenchy

Pre-Fall 2019: Dsquared2

От хижата до дискотеката, с една бърза спирка през офиса...

Runway преди 5 години

Това е новият, Pre-Fall 2019 маршрут воден от братята Дийн и Дан. Всяка една стъпка от предложеното изживяване отговаря на тяхната история, предпочитания и странични фактори в живота.

Началото на колекцията е свързано с произхода на дизайнерите. Именно, като канадски граждани, двамата много добре знаят какво означава думата студ в действителност. Обръщайки внимание на минус градусите, първото предложението на Dsquared2 е свързано с волуменозни кожи с косъм, високи изискани ботуши, много деним и плетива. Представените в 70-тарска стилистика ансамбли ползват земните тонове, обогатени от нюанси на синьо, оранжево, червено и охра.

Втората част от предложението е кратко спиране до офиса сходно на техните ангажименти. Представените визии за този сетъп отново са ориентирани към 70-тарските форми и изчистената линия съчетаващи изработени от фини кожи, габардин, кашмир и вълна модни продукти в гамата на ахроматичните и кафяви тонове.

Като за край, дестинацията е нощен клуб. Братята нямат предвид евтино поведение, а стилна визия, строг силует, атрактивно излъчване и доминантно усещане. Отново в 70-тарска стилистика предложенията от смокинги и рокли са изградени на базата на фини материи включително дантела, коприна, габардин и жакард, допълнени от сходни за приликата аксесоари. Гранде финалето е резервирано за дълбоки черни нюанси, златисти и розови металически отенъци

Визуално, впускаме се в забавния маршрут на Dsquared2, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.