Pre-Fall 2019: Dsquared2

Pre-Fall 2019: Dsquared2

От хижата до дискотеката, с една бърза спирка през офиса...

Това е новият, Pre-Fall 2019 маршрут воден от братята Дийн и Дан. Всяка една стъпка от предложеното изживяване отговаря на тяхната история, предпочитания и странични фактори в живота.

Началото на колекцията е свързано с произхода на дизайнерите. Именно, като канадски граждани, двамата много добре знаят какво означава думата студ в действителност. Обръщайки внимание на минус градусите, първото предложението на Dsquared2 е свързано с волуменозни кожи с косъм, високи изискани ботуши, много деним и плетива. Представените в 70-тарска стилистика ансамбли ползват земните тонове, обогатени от нюанси на синьо, оранжево, червено и охра.

Втората част от предложението е кратко спиране до офиса сходно на техните ангажименти. Представените визии за този сетъп отново са ориентирани към 70-тарските форми и изчистената линия съчетаващи изработени от фини кожи, габардин, кашмир и вълна модни продукти в гамата на ахроматичните и кафяви тонове.

Като за край, дестинацията е нощен клуб. Братята нямат предвид евтино поведение, а стилна визия, строг силует, атрактивно излъчване и доминантно усещане. Отново в 70-тарска стилистика предложенията от смокинги и рокли са изградени на базата на фини материи включително дантела, коприна, габардин и жакард, допълнени от сходни за приликата аксесоари. Гранде финалето е резервирано за дълбоки черни нюанси, златисти и розови металически отенъци

Визуално, впускаме се в забавния маршрут на Dsquared2, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia