Следва

Тя облече Ralph Lauren: Приянка и Ник показаха първите си сватбени фотоси

Кайли & Травис: Женени ли са, не са ли?

love is in the air...

Celebrities преди 5 години

Всички говорят: има ли брачна клюка или не съвсем? Причината - фотос на прегръщащите се Травис Скот и Кайли Дженър, върху които се мъдри emoji на годежен пръстен.


Според мнозина по този начин двойката обяви годежа си, според други - 21-годишната брюнетка и 26-годишният рапър са тайно женени от месеци.

Кайли и Травис редовно публично се обръщат един към друг на съпруг и съпруга, а съвсем наскоро свидетели са видели Дженър да да избира сватбен пръстен в един от бутиците на Polacheck's Jewelers.

"Ще има грандиозна сватба скоро. Просто Кайли и Травис коментират с Крис как и кога е най-добре да представят новината публично", твърди близък до семейство Кардашян-Дженър, изключвайки варианта двойката вече да си е казала заветното "Да".

Преди около 10 месеца Дженър дари с първородна дъщеря Травис Скот. Момиченцето носи интересното име Сторми, а мама и тате я гледат в семейното гнездо в Бевърли Хилс.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.