Следва

Balmain смени логото

Pre-Fall 2019: Balmain

It’s a Balmain Revolution…

Runway преди 5 години

Новото Pre-Fall 2019 предложение на Balmain е начало на новата креативна революция в самата марка. Както казва креативният Рустейн, началото на новата ера е скрито в промяната на досега непипнатото лого. Освен емблемата, дизайнерът започва и стилистично трансформиране, показано в новото предложение.

Взимайки вдъхновение от 80-те, азиатската архитектура, митологията, змейовете, натурата и японската стилистика, Оливие създава ъпгрейднат, но запазил корените на марката образ. Множеството е изградено на база изискани силуети със скулптурирани геометрични форми, както и ръчно правени бродерии от кристали, пера и близо 5 милиони цветя.

Освен силно разработените тоалети, в предложението има и такива семпли, изискани визии, обединяващи дамски смокинг, пижама ансамбли, класически блейзъри и ризи с новото за първи път публикувано В-лого. Характерно за марката, произведенията са оформени от фини матери -  коприна, памук, вълна, кашмир, както и провокиращи промазки, кожи, прозрачни тъкани и мрежи създадени в безобразие от безкрайно използвани нюанси.

Началото за естетическата Balmain революция, представена с визуален образ, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.